loading
close
Loading.. new window reload

Zakelijke effecten van onze trainingen

Weet u eigenlijk wat verzuim u kost?

Weet u eigenlijk wat beperking van verzuim u bespaart?

 “Iedereen bleef maar roepen dat het druk was en dat wij daar als directie maar niets van wilde weten. Wij als directie zagen alleen maar  dat de productiviteit afnam, deadlines niet meer of moeizaam werden gehaald, het aantal fouten en miscommunicatie hoger werd en  het verzuim toenam. Na deze training begrijpen we heel goed dat onze werknemers door stress de omstandigheden heel anders kunnen beleven en dat lezen we niet terug in de cijfers”

 Stress kan zorgdragen voor beperkingen in je gedrag, je functioneren, je flexibliteit, productiviteit, effectiviteit en collegialiteit.

Als je (veer)krachtig om leert gaan met stress zul je automatisch veel effectiever worden, de productiviteit zal stijgen, het concentratievermogen stijgt, de sfeer en communicatie op de werkvloer verbetert. De algemene gesteldheid van de werknemers zal gezonder worden.

Buiten de besparing van de kosten bij minder verzuim is dat ook een zeer effectieve en productieve ontwikkeling op de werkvloer, het zorgt voor een meer regelmatige belasting.

Al deze voornoemde feiten zijn al veelvuldig wetenschappelijk aangetoond. Volgens een artikel in het AD wordt stress zelfs de zwarte dood van de 21e eeuw genoemd. Je kan stress heel makkelijk krachtig aanpakken, zie onze trainingen.

Lees meer