loading
close
Loading.. new window reload

Wie zijn wij ?

HartCoherentie NH is opgericht door Wilco Hoogeboom en Rein Bartlema.

Beiden zijn al jaren zelfstandig ondernemer en ieder op hun eigen manier bezig met het begeleiden van mensen, ondernemers en ondernemingen. Hartcoherentie is een fantastische aanvulling op hun bestaande activiteiten. Niet-functionele stress blokkeert heel veel in gedrag, motoriek, brein en ook in het lichaam. Juist door het reguleren van stress maak je weer veel meer gebruik van je capaciteiten. Dit is van toepassing op het leergebied, gedrag en vooral ook de kracht van lichaam. Als het lichaam weer normaal kan functioneren heeft dat direct een positief effect op de hormoonhuishouding, organen en de hartritmevariabiliteit. Dit alles versterkt elkaar ook nog eens bij het weer gezond worden, weer normaal kunnen functioneren, ontspannen kunnen zijn e.d.

De kracht van hartcoherentie, gecombineerd met ieder hun eigen specifieke kennis en capaciteiten, heeft Wilco en Rein doen besluiten hiervoor een aparte onderneming op te richten. De onderneming richt zich op het meer wereldkundig maken van wat stress met je doet, wat functionele stress en niet-functionele stress is en hoe je hier mee om kan gaan.

HartCoherentie NH leert je stress te gebruiken zoals jij dat wilt. Verkeerde stress vreet letterlijk energie met alle gevolgen die daarbij horen. Iedereen kan zich voorstellen dat een auto heel veel energie gebruikt zonder effect, als je de koppeling intrapt en veel gas blijft geven. Als je dan ook nog eens de rem in trapt is het effect duidelijk. De motor is op volle toeren, de brandstof wordt minder, je bent gewend om twee pedalen te gebruiken en bent er met drie bezig.  Je lijf werkt op een soortgelijke manier. Dan kun je het effect van de stress wel voorstellen. 

 

Voor meer informatie over Wilco Hoogeboom

en zijn activiteiten, klik hier.  

Voor meer informatie over Rein Bartlema

en zijn activiteiten, klik hier.