loading
close
Loading.. new window reload

Trainingen zakelijk

Groepen preventief of reductie

We maken de teams weer bewust wat stress betekent, wat functioneel is en wat minder functioneel is. Herkennen van stress symptomen bij je zelf als ook bij een ander. Het leren reguleren van stress, het leren stress beheersbaar te maken voor of tijdens een presentatie, opdracht, bespreking e.d.

Iedere keer worden de groepen zich bewust hoeveel beperkingen stress uiteindelijk heeft voor het functioneren. Je kan veel leren MAAR zodra er stress in het spel komt gaan er heel andere regels gelden.

Na het doorlopen van deze training merken teams dat er beter wordt gecommuniceerd, grotere effectiviteit is, meer productie, meer merkbare rust aanwezig is. Aan deze training zijn kleine huiswerkopdrachten verbonden van ongeveer 3-5 minuten 3 maal per dag. Als gevolg van de verspreiding van de dagdelen worden deze oefeningen heel gemakkelijk geintegreerd in ieders systeem.

Laat u als werkgever verrassen hoe goed het ook werkt voor de teamgeest.

Verras u medewerker door het aanbieden van deze cursus die ze zowel zakelijk als prive gaan gebruiken.

De training is te volgen in 4 dagdelen van 2.5 uur.

Locatie e.d. in overleg. Prijzen op aanvraag en ondermeer afhankelijk van de groepsgrootte.

 

Bij (gedeeltelijk) verzuim

Na een intake is er een kans aanwezig dat wij adviseren deze persoon een individueel proces aan te bieden. Een basis traject van 6 sessies is meestal voldoende. De kosten voor dit basistraject zijn € 750* exclusief omzetbelasting.

* Exclusief thuisgebruik van stresseraser.