loading
close
Loading.. new window reload

Trainingen particulier

Veerkrachtig omgaan met Stress / Vitaliteitstraining

Op een veerkrachtige manier omgaan met stress zorgt  ervoor dat je meer energie hebt, je makkelijker kunt concentreren, efficiënter en productiever bent, helder kunt denken etc.

Stress kan heel beperkend werken in je communicatie, concentratie, oplossend vermogen, effectiviteit en productiviteit. Langdurige stress veroorzaakt vaak  (vage) klachten en leidt regelmatig uiteindelijk tot verzuim.

Stress zal er wellicht altijd zijn en blijven; deze training zorgt ervoor dat je weer de controle krijgt over stress. Je leert er anders, functioneel, mee omgaan.  

Je leert in deze training ondermeer:

  • Wat stress voor jou is
  • Hoe je stress krachtig kunt gebruiken
  • Technieken waarmee je stress kunt reguleren en die je overal direct en gemakkelijk kan   toepassen. 

Tijdens en na deze training merk je dat je meer energie zult ervaren en beter met de hectiek van de dag kunt omgaan. Je zult merken efficiënter om te kunnen gaan met je dagelijkse activiteiten en dus ook  met je eigen energie. Je concentratievermogen wordt beter, je wordt productiever en effectiever, klachten nemen af of verdwijnen.

Door het inzicht, de voortdurende feedback en de technieken, leg je in je eigen tempo een nieuw fundament.

Voor wie

Herken je symptomen als rusteloosheid, snel geïrriteerd, ongecontroleerd boos-zijn, snel verlies van concentratie,vergeetachtigheid, vermoeidheid, vage klachten, veel spanning op de spieren e.d. dan is deze training echt iets voor jou!

Wat

In deze training leer je herkennen wat stress is, welke stress je beperkt in je functioneren, je gedrag, je communicatie, effectiviteit en productiviteit.

Hoe

Door simpele oefeningen leer je weer of meer controle te krijgen over stress. Je wordt veel veerkrachtiger in de omgang met stress.  Zelf ga je ook oefenen met de StressEraser thuis. Daarnaast geeft de Cardio Sense Trainer je inzicht in de relatie tussen stress en je hartritme. Kortom het geeft je inzicht geeft in de flexibiliteit van je hartritme. Juist die flexibiliteit bepaalt je veerkracht in de omgang met stress. Je bent zelf diegene die dat kan sturen.

Naast de syllabus waarin ondermeer alle opdrachten staan omschreven, ontvang je tijdens de tweede bijeenkomst een StressEraser voor gebruik thuis. Deze StressEraser kan je aan het eind van de training kopen zodat hij je eigendom wordt, anders lever je deze weer in aan het eind van de laatste bijeenkomst.

Resultaat

Meer enerige, helder kunnen denken, effectief omgaan met je tijd en werkzaamheden, rust, beter slapen, betere communicatie, concentratie verbeteringen, betere studie resultaten en gewoon je veel beter voelen.

Daarnaast hebben wij ook goede resultaten mogen ervaren met mensen met hyperventilatie, ADHD, hartritmestoornissen, pijnbestrijding, ondersteuning bij mensen met Burn-out klachten en andere vage klachten.

Veerkrachtiger omgaan met stress en de omstandigheden die stress oproepen is ook wetenschappelijk bewezen een preventieve methodiek. 

Informatie over trainingsdata of aanmelden via info@hartcoherentie-nh.nl met je naam, adres, woonplaats.

Voor antwoorden op je vragen, mail naar info@hartcoherentie-nh.nl of bel 0226-753929

Je investering voor deze 4 sessies, inclusief het huren van de StressEraser gedurende de training, de syllabus, koffie en thee, bedraagt voor particulieren en onderwijs personeel € 490.  Zakelijk bedraagt de investering € 500 excl. BTW.

 *Data onder voorbehoud, doorgang bij minimaal 4 deelnemers, maximaal 10. 

 

`Ik kan de situatie nu veel beter inschatten” zijn de woorden van Sara manders. Zij kwam thuis te zitten met een Burn-out . "Ik had geen energie, had altijd al last van stress gehad en negatief denken. Ik was al gestart met een re-integratie traject toen de osteopaat mijn adviseerde hartcoherentie te doen.  

Dat was een super advies en vanaf de tweede sessie kon ik merken dat er verandering begon op te treden. Mijn klachten verminderden heel snel en ik kreeg weer energie. Ik kon sneller dan verwacht weer gaan werken en steeds wat meer. De oefeningen die op mijn proces werden afgestemd waren goed te doen.  Vier keer per dag 2 minuten vrij maken voor het doen van de oefeningen was voor mij geen probleem. Na een paar weken was het zelfs mogelijk deze oefeningen op mijn werk te doen. Ik word nog steeds rustiger en kan veel meer relativeren. Ook privé pak ik weer dingen op waar al lange tijd niet meer aan toe kwam. Gitaarspelen en eigen muziek maken was van een van die dingen. Binnenkort ga ik zelfs een aantal liedjes opnemen in de studio. Stress is voor mij nu herkenbaar en als het voor mij niet goed is kan ik het nu reguleren."