loading
close
Loading.. new window reload

Effecten Particulier

“Ik zag vaak door de bomen het bos niet meer, was futloos en doelloos, steeds weer dat moeten, iedere keer tegen dezelfde problemen oplopen en alles dendert maar door. Na deze training had ik eindelijk iets wat goed praktisch toepasbaar is. Gelukkig is het simpel en was het direct merkbaar. Inmiddels is het een automatisme geworden en merk ik dat het effect nog steeds groter wordt.”

 

Herkent u deze symptomen?

-      Concentratiestoornissen

-      Snel boos of ge├»rriteerd zijn

-      Verliezen van de controle

-      Vergeetachtigheid

-      Futloosheid

-      Energie te kort

-      Niet meer helder kunnen denken

-      Gevoel hebben alles alleen te moeten doen

-      Angstig

-      Vermijden van gezelschappen

-      Emotioneel

-      Veel of nog meer werken

Door onze trainingen leer je veerkrachtig omgaan met stress. Dit zal er voor zorgen dat je deze symptomen kan beperken.

Wil jij weer goed in je vel zitten, een grotere effectiviteit hebben, gezonder en meer in balans zijn, helder kunnen denken en meer energie hebben? Dan verwijzen we je door naar het kopje trainingen.

 

 Hartcoherentie is een natuurlijke, zeer effectieve methode voor stressreductie. De methodiek is zeer simpel, praktisch toepasbaar en heeft effect op veel meer dan alleen stressreductie. Als gevolg van een hogere mate van een coherente hartritme variabiliteit is het effect groot op uw totale gezondheid. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid is dat je gelijkertijd je hormoonhuishouding reguleert met alle positieve gevolgen.

lees meer 

Klik hier voor de folder over kinderen en hartcoherentie